Versace for H&M Cruise Collection | Just do it!

Just do it!

Annons

Versace for H&M Cruise Collection

När H&M sommaren 2011 meddelade att Donatella Versace hade designat en kollektion för dom som skulle släppas i november blev jag överlycklig. Tanken på att få äga ett Versace-plagg var bara överväldigande! Jag hade ögonen på en röd klänning och lyckades få tag på den, men tyvärr var passformen helt fel för mig. Däremot beställde jag även ett par silvriga sandaletter och en ring som var perfekta så jag var ändå glad över mina fynd! När det någon vecka innan jul meddelades att ännu en kollektion från Versace skulle släppas fick jag upp hoppet än en gång. The Cruise Collection. En fin vår-/sommarkollektion med plagg som var snäppet billigare än de i förra kollektionen. Den 19 januari kl 10 skulle kollektionen släppas, enbart online. Idag är det den 19 januari och jag satt som bänkad för knappt en timme sedan och väntade på att få börja handla. Och vet ni? Jag lyckades få tag på tre plagg som jag haft ögonen på! Nu håller jag tummarna för att allt ska sitta fint! Här är varorna jag beställde:

Linne
Det här linnet var det första jag lade märke till i kollektionen och tänkte “Det där MÅSTE jag bara ha!”

Bikini
Jag tyckte den här bikinin satt för jäkla snyggt på modellen så jag hoppas den sitter bra på mig också! Jag beställde dock en storlek större än jag egentligen har, eftersom jag sen tidigare erfarenhet vet att plaggen från Versace är lite mindre i storlekarna än vi är vana vid här i Sverige. Dessutom brukar bikinis sitta tajtare än “vanliga” kläder.

Topp
Jag gillar toppar och jag tyckte om mönstret på den här så jag hoppas den sitter bra också. Man kan aldrig få nog av fina vardagstoppar – och en från Versace for H&M är bara pricken över i!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats