Mysmiddag | Just do it!

Just do it!

Annons

Mysmiddag

Tentan är avklarad! Det gick bättre än förväntat, vilket känns skönt! Det var värt att fira med en härlig middag med älsklingen:

Richard
Mannen var uppklädd och stilig i kavaj och skjorta 😉

Jag
Jag hade också klätt upp mig i blus och kjol – som tyvärr inte syns på bilden, men som ni får se en annan gång!

Vin
Vinet vi drack är ett Ripasso och heter Valpolicella. Otroligt gott! Servitrisen rekommenderade detta till det vi skulle äta och hon prickade in det perfekt 😀 Sånt uppskattas!

Förrätt
Till förrätt åt vi “Formaggio di capra” – gratinerad getost på olivbröd med soltorkade tomater, pinjenötter, sallad och honungsvinägrette. En av de godaste förrätterna jag någonsin ätit!

Varmrätt
Till varmrätt blev det “Filetto di maiale con rosmarino e aglio” – pancettainlindad fläskfilé fylld med rosmarin, vitlök och rivet citronskal med vitlöksfräst champinjoner, morotspuré med chili och potatisterrin med italiensk pecorino ost. Amazing!

Efterrätt
Till efterrätt åt jag “Profiterolles” – vaniljfyllda petit choux dränkta i mörk chokladmousse med bärkompott. En himmelsk god dessert och perfekt avslut på en helt fantastisk middag!

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Villa Romana! Dom serverar lunch och på somrarna har dom en stor uteservering – som jag är säker på att vi kommer besöka ett antal gånger när värmen kommer 😉
Tack älskling för en underbar kväll och en perfekt julklapp!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats