Just do it! | Just do it!

Just do it!

Annons

Just do it!

I helgen har jag suttit och planerat in träningspass i min kalender. Jag har kommit underfund med att det är lättast för mig att lägga upp ett schema i början och se till att följa det tills rutinerna sitter i. Jag har tänkt använda mig av iForms 12-veckorsprogram då man ska göra tre löparpass i veckan; ett med intervaller, ett med sprint och ett lågintensivt längre pass. Det lågintensiva behöver nödvändigtvis inte vara ett löparpass, nu på vintern går det ju utmärkt att åka längdskidor också, vilket jag har tänkt göra så länge det finns snö!

Idag har jag gjort veckans första gympass och det kändes superbra! Hade skön energi och kände mig riktigt glad efteråt. Till lunch gjorde jag Annika Sjöös kolhydratsfria mandelpannkakor som är jättegoda! Dom innehåller väldigt lite kolhydrater tack vare att dom är gjorda på mandelmjöl. De smakar lite speciellt, men jag gillar dom! Lite citron och rörsocker blev perfekt att ha på 😉 Ikväll blir det en saffransrisotto ur Jacobs Hälsokök, mums 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats