Årets första träning! | Just do it!

Just do it!

Annons

Årets första träning!

Yes! Nu är årets första träningspass avklarat 😀 Jag var förkyld i början på veckan så det kändes inte så lockande att börja då, men idag har jag mått mycket bättre så då kände jag att det var dags. Det blev ett helkroppspass på gymmet och jäklar vad skönt det var! Nu måste jag bara se till att hålla ångan uppe så jag kommer in i rutinerna, men det ska inte vara några problem med rätt inställning 🙂

Nu är Richards mamma Lena och hennes fästman Ola på väg hit för att byta lite julklappar. Sen ska vi äta middag hos Lenas syster Mia med familj och sen in till stan för att se The Girl With the Dragon Tatoo på Spegeln 🙂 Spännande!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats